Törökszentmiklós, Tenyői út 6, 5200- (56) 390 148
 

Recycling

tevekenysegek_recycling_1Hűtőberendezések és kompresszorok bontása

Kiválóan felszerelt, környezetvédelmi előírások alapján kialakított műhelyben végezzük a hűtőszekrények bontását, ahol szakképzett emberek végzik az alkatrészek szétválasztását, csoportosítását és megfelelő módon történő tárolását.

tevekenysegek_recycling_2Hulladékkereskedelem és bontás

Színesfém, vas, lemez felvásárlásával, összegyűjtésével, azok adagolhatóvá alakításával, feldolgozó üzemeknek való továbbításával is foglalkozunk. Nagyobb, régi vasszerkezetek, kémények, régi gyárépületek, raktárak, állattartásra alkalmas épületek elbontását, darabolását is elvállaljuk, szakképzett, hozzáértő, gyors munkavégzést biztosítunk.

tevekenysegek_recycling_3A tevékenységet önálló cégként 2012. óta a Miklós MÉH Telep Kft. (5200 Törökszentmiklós, Dózsa György út 54.) végzi. A cég tulajdonosa a Szem-Ma Kft.

A Miklósi Méh Telep Kft-t 2012-ben alapította az 50 éves múltra visszatekintő családi vállalkozás, a SZEM-MA Kft., amely a hagyományokat tisztelve a legmodernebb technikát működteti.

Cégünk többek között fémhulladékok begyűjtésével, kezelésével és hulladék-haszonanyagok kereskedelmével foglalkozik.

Engedéllyel rendelkezünk fémhulladékhoz kapcsolódó veszélyes hulladékok – elektronikai hulladék, ólom akkumulátor, hűtőszekrény, kompresszor hulladék átvételére, szállítására és előkezelésére is.

tevekenysegek_recycling_4A vállalatunk nagykereskedelmi tevékenységet is végez, beszállítóink között ipari termékeket előállító nagyvállalatok és szolgáltató cégek is vannak. Az újrafeldolgozásra előkészített másodnyersanyagokat hazai és külföldi kohók és fémfeldolgozó üzemek számára is értékesítjük.

2014. áprilisában bővítettük tevékenységünket üzemanyag kereskedelemmel, és a 44-es fő úton elhelyezkedő Öcsödi Agip benzinkutat üzemeltetjük.

Ezen a területen folyamatban van az ISO 9002 minőség tanúsítvány megszerzése.