Törökszentmiklós, Tenyői út 6, 5200- (56) 390 148
 

Mezőgazdaság

Növény- és gabonatermesztés

tevekenysegek_mezogazdasag_allat_3A Kft. a II. számú telepén  (Törökszentmiklós, Szolnoki út 19. ) 1998-ban egy közel 150 millió forintos beruházással mezőgazdasági farmot hozott létre, benne szemes terménytárolóval, amelyben a learatott gabonát raktározni is kiválóan tudjuk.

A növénytermesztésen belül a legnagyobb területen napraforgót, búzát, zabot, tököt, lucernát, árpát termelünk. Gépparkunk mindig változik, saját géppel és bérmunkában műveljük a földeket.

Állattenyésztés

Szarvasmarha, sertés és ló tartására alkalmas állattartó épületeink összesen 1400 m2 beépített alapterülettel állnak rendelkezésre.

A lovakat továbbtenyésztés céljából tartjuk, illetve lovaglási, sétakocsikázási lehetőséget biztosítunk az arra érdeklődőknek, üzletszerű jelleggel. Lovaink kisbéri félvér és arab jellegűek.

Szarvasmarha állományunk nagy része magyar tarka és magyar szürke.

Emellett még rég honos magyar állatokat is tartunk: pl. bivaly, birka, kecske, szamár, szürke marha, szárnyasok.

tevekenysegek_mezogazdasag_allat_1 tevekenysegek_mezogazdasag_allat_2

Bérmunka

tevekenysegek_mezogazdasag_bermunka_1Környékünk földrajzi adottságai révén mezőgazdasági térség.

A földek régi tulajdonosainak visszaadását követően ugrásszerűen megnőtt a mezőgazdasági bérmunkára (szántás, vetés, betakarítás, permetezés, trágyázás, stb.) a kereslet.

Ezt kihasználva 1997. óta fokozatosan bővítjük mezőgazdasági gépparkunkat, amellyel nem csak saját földjeinket műveljük, hanem megbízás alapján más növénytermesztők részére is végzünk szolgáltatást.

400 ha saját és bérelt földterülettel rendelkezünk, amelyhez ugyanennyi bérmunka is tartozik.

Gépjavítás, karbantartás

A Kft. a II. számú telepén 1998-ban egy közel 150 millió forintos beruházással mezőgazdasági farmot hozott létre, benne gépműhellyel, magas belterületű épületekkel, összesen 1400 m2 beépített alapterülettel. Mezőgazdasági gépek és egyéb járművek szerelését, javítását és karbantartását is vállaljuk.

tevekenysegek_mezogazdasag_gepjavitas_1 tevekenysegek_mezogazdasag_gepjavitas_2

Raktározás

1998-as beruházásunkkal mezőgazdasági farmot hoztunk létre, összesen 1400 m2 beépített alapterülettel. Ezek az épületek kiválóan alkalmasak nemcsak termény, hanem egyéb, más termékek és bármilyen tárgyi eszközök raktározására, depozására.

tevekenysegek_mezogazdasag_raktarozas_1 tevekenysegek_mezogazdasag_raktarozas_2