Törökszentmiklós, Tenyői út 6, 5200- (56) 390 148
 

Cégtörténet

rolunk_cegtortenet_1A SZEM-MA Kft. a nagy múltú előd alapköveire építgetve, jogutódlás után alakult ki a jelenlegi tulajdonosi szerkezettel.

Hosszú évekig a régió legjelesebb vállalatai között tartották számon az 1952-ben alapított Szolnok Megyei Tanács Vasipari Vállalatát. Ekkor saját gyártású, legfőképpen mezőgazdasági gépeivel vívott ki magának nagy elismerést.

rolunk_cegtortenet_2A későbbiek során szakosodtak a jelenleg is fő profilnak számító, egyedi igény szerint gyártott könnyű és középnehéz acélszerkezetek, valamint gépészeti berendezések gyártására. Majd az 1990-es évek elején a Vasipari Vállalat gyáregységei Önállósodtak, ennek eredményeképpen alakult meg 1991. júniusában a Törökszentmiklósi Vasipari Vállalat, majd 1992. novemberében átalakult gazdasági társasággá. Az állami vagyon privatizációja során 1993. május 27-től lettünk a Kft. tulajdonosai.

rolunk_cegtortenet_3A Kft. ma már igen jelentős vagyonnal gazdálkodik, amit úgy tudtunk elérni, hogy az évek alatt keletkezett nyereséget folyamatosan visszaforgattuk a vállalkozásba. Tevékenységünket folyamatosan bővítettük és bővítjük, 2014-re már több üzletágat is üzemelünk és önálló Kft-ket alapítottunk. Üzletágaink között szerepel az ingatlan bérbeadás, ingatlan építés, felújítás.

Ezek mellett önálló Kft.-ben folytatjuk a hulladékkereskedelmet, és a mezőgazdasági gépkereskedelmet.

Matykó Sándor
ügyvezető igazgató

rolunk_cegtortenet_4 rolunk_cegtortenet_5 

rolunk_cegtortenet_6 rolunk_cegtortenet_7